Kerkengeld Kerkengeld

De Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG) geeft doormiddel van [SKG Collect] gemeenteleden van de Protestantse Gemeente in Kootstertille de gelegenheid om producten te bestellen en/of te betalen. Gemeenteleden kunnen hier toezeggingen doen in het kader van Actie Kerkbalans of een bijdrage of een éénmalige gift doen. Ook kunnen hier collectemunten worden besteld.

Deze link komt u op de webshop van de Protestantse Gemeente in Kootstertille.

Ook kunt u gebruik maken van de Kerkgeld app.

Deze app is voor gemeenteleden en belangstellenden van een gemeente binnen de Protestantse Kerk in Nederland. U kunt zich aanmelden (eenmalig) bij uw eigen gemeente en/of gemeente(n) waarmee u zich verbonden voelt.

Iedere gemeente kan zelf bepalen welke diensten in de app beschikbaar worden gesteld.

De voordelen op een rij voor u als gemeentelid:
- snelle toegang tot de informatie van de kerkelijke gemeente en de actualiteiten
- eenvoudig giften overmaken voor lokale en landelijke doelen
- snel en gemakkelijk bestellingen plaatsen, zoals collectemunten
- ondersteuning van lokale acties zoals Actie Kerkbalans
- op eenvoudige wijze digitaal het collectegeld over te maken (ook buiten de reguliere kerkdiensten)
- inzien van de eigen gegevens en historie (voor bijvoorbeeld belastingaangifte)
- een andere kerkelijke gemeente ondersteunen (bijvoorbeeld van het vakantieadres)

Link voor Android app.
Link voor IOS.

Voor registratie hebt u uw registratie nummer nodig, dit is het nummer waaronder u bekend bent bij de kerkelijk gemeente. Bij het toedoen van toezeggingen moet dit ingevuld zijn.
U kunt dit nummer vinden op de brief kerkbalans, maar u kunt hem ook opvragen bij de ledenadministratie van uw kerkelijke gemeente. (Hilda Blom)

Kopij Kerknieuws
datum en tijdstip 26-09-2018 om

Vrijdagmorgen gespreksgroep