Nieuwsbrief zondag 17 juni 2018

Bloemengroet

De bloemengroet komende zondag 17 juni, is voor mevr. T Sterke-Schoutsen,  de bloemen groet van vorige zondag waren voor mevr. H. Van Houten- Vochteloo

Zondag 1 juli

Tentdienst.
Welkom in onze supergezellige dienst met een supergoede boodschap.
Muzikale medewerking word verleend door de Royal Mission band. De collecte is voor Good News ZA. "De problematiek in onze werkgebieden, de plattelandsgebieden rondom Knysna, is complex. De dorpen, vanuit de historie arme bosbouwwerkers-dorpen, zijn voor een groot deel verpauperd door slecht onderhoud. Er is weinig werk, veel drank- en drugsgebruik, seksueel misbruik, armoede en kinderen zijn al vroeg seksueel actief. Deze problematiek gaat van generatie op generatie door, door de verkeerde keuzes die de ouders en hun kinderen maken. Door ons te richten op de kinderen en jeugd van deze dorpen proberen we dit negatieve levenspatroon te doorbreken. Ons doel is dat de kinderen en jongeren de juiste keuzes maken voor een hoopvolle toekomst."

Uit de gemeente.

Op 9 juni is overleden ons gemeentelid Elizabeth van der Wal – Adema, op de leeftijd van 81 jaar. Zij was getrouwd met Willem van der Wal, die in 2009 overleed. Zij woonde het laatste jaar aan de Mounestrjitte 19. Op de rouwkaart staan de woorden: Bezige handen, nu gevouwen en stil een leven lang gegeven, dat was je wil je strijd is gestreden vol zorg en moed verbazingwekkend krachtig, ’t is op, zo is het goed.   Op donderdag 14 juni heeft de afscheidsdienst  plaatsgevonden in de ‘Wâldhôf’.

Quote

Ik ben ervan overtuigd dat dood noch leven, engelen noch machten noch krachten, heden noch toekomst, hoogte noch diepte, of wat er ook maar in de schepping is, ons zal kunnen scheiden van de liefde van God, die hij ons gegeven heeft in Christus Jezus, onze Heer. Romeinen 8:38-39

Storing bij Protestantse kerk.

Door een storing bij Protestantse kerk kon afgelopen zaterdag/zondag de nieuwsbrief niet per mail worden verzonden en op de site worden gezet. Onze excuses hiervoor.

Zondag 17 juni 2018, Dienst in de Benedictus kerk
, Pastor F. Wesseling-Schilstra
Ouderling van dienst: Hiltje de Boer.
Diaken: Lolke de Boer
Collecte: 1 Diakonie 2 Kerk 3 Jeugdwerk.
Bijzonderheden: Vaderdag

Zondag 24 juni 2018, Dienst in het Kerkelijk Centrum
Ouderling van dienst: Sytse Wijbenga.
Diaken: Lolke de Boer
Collecte: 1 Diakonie 2 Kerk 3 ?
Bijzonderheden:

Koffie Drinken: Elke 1e zondag van de maand.
Vanaf 10.30u staat er koffie voor u klaar.

Bijbelstudie Esther
datum en tijdstip 13-11-2018 om 14.00