Nieuwsbrief Zondag 12 juli 2020

Bloemengroet

De bloemengroet van deze zondag is voor
Mw. A. Stuive- Boonstra.

Bij de kerkdiensten.

In de kerkenraad hebben we besproken hoe we de komende zomerperiode verdergaan met de diensten. We horen natuurlijk van de vele goede berichten dat er weer van alles kan en mag, maar in de praktijk valt dat toch wel tegen omdat er rond kerkdiensten nog steeds veel regels en aanbevelingen zijn vanuit de regering en het RIVM. Om de diensten zo te organiseren dat we voldoen aan alle voorwaarden i.v.m. de coronamaatregelen (u kunt dit nalezen op www.protestantsekerk.nl) moet er nog best veel gebeuren in het kerkgebouw en qua menskracht. Het is op dit moment niet haalbaar om zo kort voor de zomervakantie diensten met kerkgangers te organiseren. We hebben besloten om gedurende de zomervakantie door te gaan met het aanbod via kerkdienst gemist. Wel gaan we weer naar de voor Kootstertille ‘gewone’ tijd van 11.00u. omdat de voorgangers en organisten vaak voorafgaande aan de dienst in Kootstertille in Twijzel of in een andere gemeente zijn.

Bijbel tekst.

En ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, want de eerste hemel en de eerste aarde waren voorbijgegaan. En de zee was er niet meer. En ik, Johannes, zag de heilige stad, het nieuwe Jeruzalem, neerdalen van God uit de hemel, gereedgemaakt als een bruid die voor haar man sierlijk gemaakt is. En ik hoorde een luide stem uit de hemel zeggen: Zie, de tent van God is bij de mensen en Hij zal bij hen wonen, en zij zullen Zijn volk zijn, en God Zelf zal bij hen zijn en hun God zijn. En God zal alle tranen van hun ogen afwissen, en de dood zal er niet meer zijn; ook geen rouw, jammerklacht of moeite zal er meer zijn. Want de eerste dingen zijn voorbijgegaan. En Hij Die op de troon zit, zei: Zie, Ik maak alle dingen nieuw. En Hij zei tegen mij: Schrijf, want deze woorden zijn waarachtig en betrouwbaar. En Hij zei tegen mij: Het is geschied. Ik ben de Alfa en de Omega, het Begin en het Einde. Wie dorst heeft, zal Ik voor niets te drinken geven uit de bron van het water des levens. Wie overwint, zal alles beërven, en Ik zal voor hem een God zijn en hij zal voor Mij een zoon zijn. Maar wat betreft de lafhartigen, ongelovigen, verfoeilijken, moordenaars, ontuchtplegers, tovenaars, afgodendienaars en alle leugenaars: hun deel is in de poel die van vuur en zwavel brandt. Dit is de tweede dood.
Openbaring 21:1-8 HSV

Klik hier voor de webversie.

Zondag 12-07-2020, Kerkdienstgemist.nl
Bijzonderheden: Geen